Montbeliarde veislės bulių spermos iš Prancūzijos tiesiai iš gamintojo sandėlio

Publikuota 2021-06-08

AKCIJA NEBEGALIOJA!

Kviečiame prisijungti prie mūsų vykdomo spermos užsakymo ir apie 30% pigiau įsigyti Montbeliarde veislės bulių spermos iš Prancūzijos tiesiai iš gamintojo sandėlio.

Užsakymas šiuo atveju bus vykdomas iš kompanijos COOPEX

 

Montbeliarde veislės vertė
 

 

KG - 8529 | R - 3,95% | B - 3,5%  Pieno sudėtis ideali sūrio gamybai. Karvės ilgaamžės. Gera vaisa. Tvirtas kūnas, kojos, nagos. Itin atsparios mastitui. Tik 5% šios veislės bandų Prancūzijoje turi aukštas somatines ląsteles. Tinka grynajam veisimui ir mišrinimui.

 

 

 

Kaip atlikti užsakymą?
 

Išsirinkti bulių/ius ir pateikti užsakymą. Apačioje rasite mygtuką su kurio pagalba pateksite į bulių sąrašą. Sąraše bus nurodyta reguliarios ir seksuotos spermos kaina. Minimalus užsakymas reguliariai spermai - 25 dozės, seksuotai spermai - 10 dozių.

Bulių sąrašas

Montbeliarde buliai >>

Pristatymas ir atsiskaitymas >>

Dėl papildomos informacijos

Susisiekite tel.: +370 615 37005 arba el.p.: info@gameta.lt,  

Pateikite užsakymą. Išsirinkę, kurių bulių spermos norite įsigyti, susisiekite su mumis ir mes papildysime savo užsakymą kompanijai COOPEX Jūsų pageidaujamais buliais. 

Užsakymo pateikimas iki 2021-06-14 | 09.00

 

Nevėluokite. Mes savo užsakymą pateiksime 2021-06-14 dieną. Jeigu Jūsų užsakymas mus pasieks vėliau, nebegalėsime jo prijungti.

 

Norite pirkti, bet nesate tikri ar tinkamai išsirinkote?

 

Susisiekite su specialistu telefonu. Nemokamai telefonu pakonsultuosime Jus, kurie iš siūlomų bulių geriausiai tinka Jūsų bandai. Galėsite užduoti ne tik su veisimu, bet ir su bandos reprodukcija susijusius klausimus. Specialistės Tel.: +370 698 74508

 

Taupome pirkdami kartu
 

Pirkdami kartu taupome transporto, paruošimo siuntimui, draudimo ir kitus susijusius su spermos atgabenimu  į Lietuvą kaštus. Atlikdami užsakymą savo iniciatyva, šiuo atveju užsakydami telefonu arba el.paštu, Jūs taupote. Mums nereikės pas jus važiuoti - Jums nereikės už tai mokėti. 

Šie sutaupymai atsispindi spermos kainoje. Taigi perkate pigiau taupydami pirkimo procese, o ne genetinėje spermos vertėje.

Pirmoji ir vienintelė internetinė galvijų spermos parduotuvė Lietuvoje

Platus reguliarios ir seksuotos spermos pasirinkimas. Jeigu užsakysite iš mūsų sandėlio, pristatysime per 2 savaites. Jeigu užsakysite tiesiai iš gamintojo sandėlio, užsakymą įvykdysime pagal numatytą grafiką